Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä 

Milliemallie Oy

Y-Tunnus 2433004-7

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailu alkaa 27.6.2017 ja päättyy 9.7.2017.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Milliemallie Oy:n työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on Milliemallie Oy:llä oikeus hylätä osallistuminen.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien määräajassa osallistuneiden kesken, joilla on ollut oikeus osallistua kilpailuun. Arvonta tapahtuu 10.7.2017. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Milliemallie Oy:llä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

4. Palkinnot

Arvonnan palkinto on 10.7.2017 – 9.8.2017 välisenä aikana noutaa jäätelö (arvoltaan 2,5 EUR) joka päivä Vetelin lastenpuiston jäätelökioskilta jäätelökioskin ollessa auki (Lastenpuisto, Koulutie 82, Veteli). Voittaja saa jäätelön noutoa varten tarvittavan kortin. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan.

5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Milliemallie Oy:n päätöksiä. Milliemallie Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä Milliemallie Oy:n sivuilla.

6. Henkilötietojen käsittely

Milliemallie Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Milliemallie Oy ei luovuta osallistujien tietoja Milliemallie Oy:n ulkopuolelle kolmansille tahoille. Kilpailun yhteydessä osallistujalla on mahdollisuus tilata Luovasti POP UP liiketilaan liittyvä uutiskirje tai jättää tilaamatta. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

8. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut

Milliemallie Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Milliemallie Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Milliemallie Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. 

10. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Milliemallie Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Milliemallie Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, tai Instagramin käyttöehtoja.

Milliemallie Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Muutoksista ilmoitetaan Milliemallie Oy:n verkkosivuilla osoitteessa luovasti.fi

Mitkään Milliemallie Oy:n järjestämät kilpailut Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.