Ohjeisto

ohjeisto-1Logon suoja alueena pidetään i -kirjaimen pisteen leveyttä. (kuvassa punaiset paksut viivat). Niistä muodostuu kehä (punainen ohut), jonka sisälle  ei saa asettaa logoa peittäviä elementtejä tai mitään sellaista, joka saisi logon näyttämään epäselvältä. Poikkeuksena logo läpinäkyvällä taustalla, jonka voi asettaa kuvioidun taustan päälle, mutta vain hyvän maun mukaan.

Popup logossa suoja-aluetta levitetään i -kirjaimen pisteen  avulla peittämään popup merkki.

Pop up merkkiin pätevät samat asiat, mutta suoja-alue on neliön muotoinen ja joka suunnalta  saman kokoinen, niin että merkki mahtuu sen sisälle hyvin.

 

ohjeisto-2

Logon fonttina Hustle Sans, jossa kirjaimien kokoa muutettu,  jotta teksti kulkee sujuvasti “katon” alla. Hustle Sans fontti on ostettu Creativemarketista.

Pop up merkissä fonttina Letter Gothin Std medium kapitaaleina.

 

ohjeisto3

Luovasti logosta on kolme erilaista versiota. Vihreä/kukka, musta ja valkoinen. Jokaisesta logosta löytyy myös läpinäkyvällä taustalla oleva versio, jonka voi asettaa eri väristen taustojen päälle.

Luovasti popup logo sama kuin ylhäällä.

Vihreä/kukka logoa ei suositella käytettäväksi printtien päällä, mutta sen sijaan valkoista ja mustaa voi käyttää hyvän maun mukaisesti eri väristen taustojen päällä. Alla logon värit.

ohjeisto4

 

 

oheisto-5

Pop up merkistä on kolme erilaista versiota. vaaleanpunainen, musta ja valkoinen. Jokaisesta logosta löytyy myös läpinäkyvällä taustalla oleva versio,  jonka voi asettaa eri väristen taustojen päälle hyvän maun mukaisesti.

Voidaan käyttää yhdessä Luovasti logon kanssa tai yksinään.

 

ohjeisto6

PATTERN 2 kuviota käytetään mm. käyntikortissa ja värillisessä logossa. Voidaan käyttää myös erilaisten ilmoitusten taustalla. Ostettu Creativemarketista, tekijä Graphic box (SalomeNJ)

%d bloggers like this: